BURSA / GEMLİK - Gemlik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

MÜDÜR YARDIMCILARIMIZ SORUMLULUĞUNDA OLAN GÖREVLER ÖZET OLARAK AŞAĞIDAKİ TABLODA VERİLMİŞTİR.

2. DÖNEM HAFTALIK DERS PROGRAMI AŞAĞIDAKİ LİNKTEN TIKLAYINIZ

Şbt

MESEM ŞUBAT AYI SORUMLULUK SINAV LİSTESİ AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR.

Şbt

2024 ŞUBAT AYI ANADOLU MESLEK, ANADOLU TEKNİK PROGRAMI VE MESEM SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ AŞAĞIDAKİ LİNKTE VERİLMİŞTİR.

TÜM ÖĞRENCİLERİMZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Şbt

ŞUBAT AYINDAN İTİBAREN OKUL YEMEKHANESİNDE GÜNLÜK YEMEK ÜCRETİ 25 TL DİR. SON BAŞVURU 9 ŞUBAT 2024

YEMEKHANEDE YEMEK HİZMETİNDEN FAYDALANMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN

GEMLİK HALK BANKASI

GEMLİKL ŞUBESİ :280

HESAP NO: 16000170

IBAN:TR510001200928000016000170

HESAP ADI. ANADOLU TEKNİK LİSE TEK.LİSE END.MES. OKUL AİLE BİRİLİĞ

Ock

GEMLİK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ŞUBAT DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVLARI 7-17 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA  16:00-18:30 SAATLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR..

MEZUN OLMAMIŞ VEYA BEKLEMELİ ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!!!!

Okuldan mezun olamayan 12 nci sınıf öğrencileri , sorumluluk sınavına girmek istediklerine dair yazılı taleplerini kayıtlı oldukları okul müdürlüğüne sınav tarihinden 5 iş günü öncesine kadar bildirmeleri hâlinde sorumluluk sınavı planına dâhil edilir.

Kas

Okul Aile Birliği Yönetimi sosyal sorumluluk projeleri kapsmaında ''KIŞ ÜŞÜTÜR, İYİLİK ISITIR'' projesiyle okulumuzda ihytiaç sahibi öğrencilerin desteklenmesi için çalışmalarına başladı.

Projeye destek olmak isteyen gönüllüleri okulumuzla iletişime geçmelerini bekliyoruz.

GEMLİK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU VE VELİ TOPLANTISI

TOPLANTI SAATİ: 22 PAZAR GÜNÜ SAAT: 11:00

TOPLANTI YERİ : OKUL KONFERANS SALONU

TÜM ÖĞRENCİ VELİLERİMİZİN KATILIMINI BEKLİYORUZ.

Eyl

9. SINIF ANADOLU MESLEK PROGRAMI (SINAVSIZ) ALAN TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI.

HERHANGİ BİR ALANA YERLEŞEMEYEN YA DA TERCİH YAPMAYAN ÖĞRENCİLER OKUL İDARESİ TARAFINDAN OKULDA BOŞ KONTENJANI OLAN ALANARA YERLEŞTİRİLECEKTİR.

SONUÇLAR öğrencinin e-okul sayfasından ulaşabilirsiniz.

Eyl

Anadolu Meslek Programı 9. sınıf öğrencileri için e-okul tercih işlemleri 22 Eylül Cuma günü itibariyle başladı. Öğrenciler Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri okullarındaki  Anadolu Meslek Programı (sınavsız) alanlarını tercih edebilecektir. Tercih işlemleri 28 Eylül Perşembe günü sona erecektir. Öğrenciler ortaöğretim başarı puanlarına (OBP) göre tercihleri doğrultusunda e-okul tarafından yerleştirlecektir. Herhangi bir alana yerleşemeyen öğrenciler okullarda boş kontenjanı olan alanlara okul yönetimince kayıt edilecektir. Tercih işlemlerini yapamayan öğrenci ve velilerine okul idaresi yardımcı olacaktır. Sonuçlar 29 Eylül Cuma günü e-okul üzerinden  ilan edilecektir.

Eyl

9. SINIF ALAN TANITIM PROGRAMI EKTEDİR.

“(1) Anadolu teknik programlarına ve merkezi sınav puanı ile öğrenci alan Anadolu meslek programı alanlarına tercihleri doğrultusunda doğrudan alana öğrenci yerleştirilir. Diğer Anadolu meslek programlarında alana yerleştirme işlemi 9 uncu sınıfta ders yılının başladığı tarihten önceki bir hafta içerisinde okullarında yapılacak alan tanıtımları ve yönlendirmeler sonucunda öğrencilerin tercihleri alınmak suretiyle ortaokul başarı puanı esas alınarak ders yılının ilk haftası içerisinde e-Okul sistemi üzerinden yapılır. Anadolu teknik ve Anadolu meslek programlarında dala yerleştirme işlemi 9 uncu sınıfın sonunda e-Okul sistemi üzerinden yapılır. 9 uncu sınıf öğrencilerine yönelik alan/dal tanıtımları ve yönlendirme faaliyetleri okul müdürlüğünce planlanır.”

Eyl

YENİ ZAMAN ÇİZELGESİ AŞAĞIDADIR.

Eyl

9. SINIF ALAN KONTENJANLARI BELİRLEME TOPLANTISI YAPILDI.

Ağu

MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM KURUMLARINDA ALANA/DALA GEÇİŞ, TERCİH VE YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ

KILAVUZU 2023