T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / GEMLİK - Gemlik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Salim KARATAŞ - Müdür Yardımcısı-Beden Eğitimi

 

  • 12 SINIF ÖĞRENCİ İŞLERİ
  • AMP-ATL-MAOL ÖĞRENCİ SİGORTALARI
  • İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ
  • KOORDİNATÖRLÜK İŞLEMLERİ
  • 12. SINIF ŞÖK VE   VELİ TOPLANTILARI
  • SGK BİLDİRGELERİ VE KATKI PAYI HAKEDİŞLERİ
  • 12. SINIF VE BEKLEMELİ ÖĞRENCİ DİPLOMA VE GEÇİCİ MEZUNİYET BELGELERİ.-ÖSYM İŞLEMLERİ
  • SPORTİF FAALİYETLER.
  • 12 ,SINIF ÖĞRENCİ TELEFON VE KIYAFET  İŞLEMLERİ
  • DERS KİTAPLARI  SEÇİM-DAĞITIM İŞ VE İŞLEMLERİ.
  • ZEMİN KAT TERTİP VE DÜZENİ
  • ALANI İLE İLGİLİ ARŞİV İŞLEMLERİ
  • FARUK SAYAR´A VEKALET ETMEK.

Müdür yardımcısı, görev yetki ve sorumlulukları

MADDE 80- (1) Müdür yardımcısı eğitim, öğretim ve yönetim işlerinin planlı, düzenli ve amacına uygun olarak yürütülmesinden müdüre ve müdür başyardımcısına karşı sorumludur.

(2) Müdür yardımcısının görev yetki ve sorumlulukları şunlardır:

a) Okulda kullanılan belge, defter, çizelge ve formlarla ilgili iş ve işlemleri yürütür ve gerekli olanları imzalar.

b) Görevlendirildiğinde, ilgili mevzuat kapsamında oluşturulan kurul, komisyon ve ekiplere katılır, başkanlık eder ve bunlarla ilgili iş ve işlemleri yürütür.

c) Kendisine verilen nöbet görevini yürütür, nöbetçi öğretmen ve öğrencileri izler, nöbet raporlarını inceler, varsa sorunları müdür başyardımcısına ve müdüre iletir.

ç) Sorumluluğuna verilen öğrencilerle ilgili iş ve işlemleri müdür ve müdür başyardımcısıyla işbirliği içinde yürütür.

d) Elektronik ortamda veri tabanı üzerinden bilgi alış verişiyle ilgili işlemleri yürütür.

e) Mezunların izlenmesine yönelik iş ve işlemleri yürütür.

(3) Müdür tarafından verilen görevin gerektirdiği diğer görev ve sorumlulukları yerine getirir.


Koordinatör müdür yardımcısının görev ve sorumlulukları  MADDE 82-

(1) İşletmelerdeki mesleki eğitimde işyerlerinin belirlenmesi, eğitimin planlanması, koordinasyonu, uygulanması ve izlenmesi ile okulun araştırma-geliştirme çalışmalarını yürütmek amacıyla atölye, laboratuvar ve meslek dersleri öğretmenleri arasından atanan bir müdür yardımcısı, okul müdürlüğünce koordinatör müdür yardımcısı olarak görevlendirilir.  (2) Koordinatör müdür yardımcısı:  a) İşletmelerde mesleki eğitim uygulamasının planlı bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla alınacak önlemleri belirler ve müdüre bildirir.  b) İşletmelerdeki usta öğretici ve eğitici personelin hizmetiçi eğitim almasını sağlamak amacıyla, işletme yönetiminin görüşünü de alarak gerekli planlamayı yapar, hizmetiçi eğitim programını hazırlar ve müdüre sunar.  c) Mesleki eğitim yaptırılabilecek işletmelerin, eğitimi yapılacak meslek alanı/dalı ve öğretim programına uygunluğunu belirlemek amacıyla kurulan komisyon çalışmalarına katılır.  ç) (Değ: 13/09/2014-29118 RG) İşletmelerde mesleki eğitim gören veya staj çalışması yapan öğrencilerin sigortalılıkla ilgili iş ve işlemlerini yürütür ç) Yürürlükten Kaldırıldı. (Değ: 13/09/2014-29118 RG) d) İşletmelerde mesleki eğitim gören öğrencilerin devamsızlıkla ilgili iş ve işlemlerini yapar.  e) Koordinatör öğretmenlerin görevlerini yerine getirmesi, ilgili formların gününde okul yönetimine verilmesi konusunu takip eder, değerlendirir, varsa aksaklıklar konusunda müdürü bilgilendirir.  f) Öğretmenlere koordinatörlük görevinin dağıtılmasında ilgili alan zümreleriyle işbirliği yapar. g) (Değ: 13/09/2014-29118 RG) Koordinatör öğretmenlerce mezunlara ve iş yeri yetkililerine uygulanan anketlerin değerlendirilmesi ve elektronik ortama aktarılmasını sağlar. (3) Müdür tarafından verilen görevin gerektirdiği diğer görev ve sorumlulukları yerine getirir.